ANKARA / YENİMAHALLE - Atatürk Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

5. Sınıflar 1. Aybars Yılmaz

6. sınıflar 1. Yusuf Aydoğan

7. ⁠sınıflar  1. Zenan Akın

8. ⁠ sınıflar. 1. Gülce Parlak

Şbt

Elfinnur  Yüksel , bugün Tokat ilimizde Bölge  şampiyonu oldu.Türkiye şampiyonasına  gidecek. Öğrencimizi,öğretmenlerini ve ailesini kutluyoruz

Şbt

Okul sporları Küçükler Ankara Judo İl Birinciliği, 12 Şubat 2024 tarihinde düzenlendi. Bu yarışmaya katılan öğrencilerimizden ;

Yiğit Efe Şahiner 42 Kilo  da 3.cü

Mehmet Çınar Adıgüzel 30 Kilo da 3. cü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Antalya’da yapılan 11. Ulusal Türkiye açık Taekwondo turnuvasında öğrenciniz Tuana su Canbulat Poomsae kategorisi Yıldız bayanlar kategorisinde ferdi olarak 3.  olmuştur. Bu gururu bize yaşatan öğrencimizi kutlar başarılar dileriz.

Şbt

Öğrencileriimiz yazar Mustafa Akgün ile söyleşi gerçekleştirdi.

Ock

Yasemin Akpınar öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Akıl oyunları, geleneksel oyunlar ile aktivitelerimiz devam ediyor.

Ock

okulumuzda VR gözlüklerle simülasyon gezimiz oldu.Eğlence, merak ve keyifle turumuz tamamlandı.