ANKARA / YENİMAHALLE - Atatürk Ortaokulu

Mustafa TANKUŞ - Okul Müdürü

1971 Samsun, Havza doğumludur. İlk ve ortaöğrenimini Havza’da tamamladıktan sonra 1989 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne girdi. 1993 yılında fakülteden mezun olduktan sonra Karaman’ın Ermenek ilçesi Çamlıca Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak atandı. Buradaki üç yıllık görevinin ardından.1996 yılında Ankara Altındağ Hüseyin Güllü Ceylan İlköğretim Okuluna atandı. 1999 yılında girmiş olduğu okul müdürlüğü sınavında başarılı olarak, 2000 yılında Altındağ Karapürçek İlköğretim Okulunda müdür olarak göreve başladı. Bu okulda yaklaşık 10 yıl müdürlük görevi yaptıktan sonra 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünün yurtdışı sınavını kazanarak Suudi Arabistan Dammam Uluslararası Türk Okulunda müdür olarak beş yıl görev yaptı. 2015 yılında yurtdışı görevinin sona ermesi nedeniyle yurtiçi görevine dönerek Eylül 2015’te Yenimahalle Atatürk Ortaokulunda müdür olarak göreve başladı ve halen bu okulda görev yapmaktadır.

“Eski Türk Edebiyatı” ve “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanlarında yüksek lisans yapmış olup, İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve iki çocuk sahibidir.